Chipolata, pompoenstoemp en savooikool

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de pompoenblokjes in een diepe pot en bedek met water. Voeg een snuifje zout toe. Breng aan de kook en leg de kool er bovenop. Zet het deksel op de pot en laat 10 min koken.
  • 2 Laat de groenten uitlekken en plet ze. Voeg de room toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  • 3 Bak de chipolata, snij ze in stukjes en voeg ze toe aan de groentestoemp. Dien warm op.

Chipolata, pompoenstoemp en savooikool is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Hoeve-ei in een beursje van savooikool en spekjes
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrolletjes met varkensfilet
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde Savooikool Met Pancetta En Knoflook
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met gesmoorde savooikool
0 min
Bekijk recept

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept