Aperoglaasjes met rodekool, groene appel en remouladesaus

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de hardgekookte eieren in kwartjes. Hou ze aan de kant.
  • 2 Spoel en droog de rodekool en rasp hem fijn. Spoel en droog de appelen, verwijder het klokhuis en rasp ze. Besprenkel alles met het citroensap en meng voorzichtig. Spoel en droog de helft van de bieslook en hak hem fijn. Bewaar de rest voor de afwerking.
  • 3 Schil en rasp de knolselder. Voeg de mayonaise toe, de gehakte bieslook, peper en zout, en meng goed. Verdeel de rodekool, de appelen, de knolselder en de eierpartjes over de glaasjes. Kruid met peper en zout en versier met enkele takjes bieslook. Dien onmiddellijk op.

Aperoglaasjes met rodekool, groene appel en remouladesaus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met remouladesaus
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met ovenfriet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tapenade van broccoli,roerei en gandaham
20 min
Bekijk recept