Kokos-mango bavarois

8
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed de bodem van een springvorm met een vel bakpapier dat net iets groter is dan de bodem zelf. Giet in een mixbeker de gesmolten boter over de verkruimelde koekjes, mix en giet in de vorm. Strijk glad en duw goed aan om een compacte en gelijkmatige bodem te krijgen. Zet 30 min. in de koelkast.
  • 2 Laat de gelatine weken in koud water. Breng de melk aan de kook op een matig vuur en hou warm. Snij het vanillestokje doormidden, schraap de zaadjes eruit en laat alles trekken in de warme melk. Klop de eierdooiers met de suiker op tot het mengsel wit wordt. Haal het vanillestokje terug uit de melk. Knijp de gelatine uit en laat oplossen in de melk. Giet de eierdooiers voorzichtig in de melk terwijl je roert op een zacht vuur tot het mengsel de consistentie krijgt van pudding. Laat afkoelen.
  • 3 Klop de room op tot slagroom en meng voorzichtig door de koude pudding. Haal de vorm uit de koelkast en giet de bavarois op de koekjesbodem. Zet opnieuw 4 u in de koelkast. Haal uit de vorm en versier de taart met mangostukjes.

Kokos-mango bavarois is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept