Yoghurtijs met kersen

4
5 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kersen uitlekken en bewaar de stroop voor de coulis. Klop de room tot stevige slagroom. Voeg de yoghurt, de suiker en de kersen (in tweeën gesneden) toe.
  • 2 Plaats deze bereiding minstens 4 uur in de diepvriezer. Roer het geheel om het half uur om om kristalvorming te vermijden.
  • 3 Week het gelatineblaadje in water. Breng de kersenstroop aan de kook. Voeg de suiker en het gelatineblaadje toe en laat het al roerend oplossen. Laat de coulis afkoelen alvorens hem samen met het ijs te serveren.

Yoghurtijs met kersen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept