Knolseldersoep met parmezaan

4
40 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de knolselder, de aardappelen en de ui en snij in stukken. Fruit de ui, de wortel, de prei en de selder in een stoofpot met een klontje boter. Voeg de stukken knolselder en de aardappelen toe en daarna de bouillon.
  • 2 Voeg de laurier en de tijm toe en laat ongeveer 30 min. sudderen. Verwijder de laurier en de tijm en mix tot een velouté.
  • 3 Voeg de parmezaan en een klontje boter toe en mix opnieuw. Werk af met wat parmezaanschilfers en geef een draai aan de pepermolen.

Knolseldersoep met parmezaan is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met gerookt spek
30 min
Bekijk recept