Garnalen in filojasje met pickles van rode biet

4
8 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij elk vel filodeeg in 5 repen. Rol elke garnaal op in een reep en leg in de koelkast.
  • 2 Verhit de azijn met de suiker tot die is opgelost. Voeg de paprika, de sjalot, de biet, de gember en de gembersiroop toe en laat afkoelen.
  • 3 Verhit de olie in een wok of een pan. Bak de garnalen in 1 tot 2 min. goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de pickles van rode biet en een takje koriander.

Garnalen in filojasje met pickles van rode biet is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept