1 Verwarm de oven voor op 170°C. Maak de vulling: snij het spek, de sjalotten en de champignons in kleine blokjes. Meng met de noten en de pijnboompitten. Fruit in een stoofpan de ui en de look in 2 el olijfolie en voeg daarna het notenmengsel toe. Laat bakken op een matig vuur.
2 Snij het gebraad over de hele lengte door en leg het geopend op je werkvlak. Verdeel de vulling over het hele oppervlak en voeg de tijm toe. Rol het gebraad op en maak stevig vast met keukentouw. Kruid met peper en zout en schik in een ovenschaal met 2 el olie. Zet 1u20 in de oven.
3 Voeg 30 min. voor het einde van de baktijd de champignons, de tijm en de witte wijn toe. Haal het gebraad uit de oven en laat het 15 min. rusten in aluminiumfolie. Laat het bakvocht indikken en serveer het gebraad in plakken met de champignonsaus.
Gevuld kalfsgebraad met champignonsaus is een recept van Simply you