Eend, vijgen en veenbessen

4
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de honing met de tijmblaadjes. Voeg de vijgen toe, omhul ze met de honing en laat 5 min. karameliseren. Haal de vijgen uit de pan en blus het bakvocht met de balsamicoazijn.
  • 2 Voeg de veenbessen toe. Laat sudderen tot ze mals en gaar zijn.
  • 3 Rol elke vijg in een sneetje gerookte eendenborst. Verdeel de vijgen over de glaasjes. Besprenkel met wat saus en versier met enkele veenbessen.

Eend, vijgen en veenbessen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept