Waterzooi met kabeljauw

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ui in boter tot hij glazig is. Voeg de selder, wortelen, venkel, radijzen, laurier en tijm toe. Overgiet met de visfond, de witte wijn en het water en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Verwijder de radijzen, de tijm en de laurier en mix de soep. Voeg de room toe, kruid met peper en zout en mix nogmaals.
  • 2 Bak ondertussen de kabeljauwfilets 3 tot 5 min. in olijfolie goudbruin aan elke kant. Begin met de velkant. Blancheer de broccoliroosjes in kokend water.
  • 3 Schep de kabeljauwfilets op 4 borden, overgiet met de soep, voeg de gebakken radijzen en de broccoliroosjes toe en bestrooi met peterselie.

Waterzooi met kabeljauw is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept