Risotto met venkel en wijn

4
50 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ui in boter en olijfolie. Voeg de rijst toe en bak tot de korrels glazig worden.
  • 2 Blus met de rode wijn. Voeg de kippenbouillon en een halve kop kokend water toe. Roer om en laat koken tot het vocht geabsorbeerd is. Herhaal tot de rijst beetgaar is. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rozemarijn, de venkel en de parmezaan toe. Kruid bij met peper. Laat 2 min. rusten.
  • 3 Bak de shiitake in een pan. Serveer de risotto met wat versgemalen peper, wat olijfolie, wat citroensap, een beetje parmezaan en de shiitake.

Risotto met venkel en wijn is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept