Tartaar van tonijn

12
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tonijn in miniblokjes. Vermeng met de koriander, de sesamzaadjes, de bieslook en de olie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Meng er de sojasaus, het limoensap, de gember, sesamzout en peper onder. Zet in de koelkast tot het opdienen, dat is belangrijk bij rauwe vis.
  • 3 Verdeel de tartaar van tonijn over de lepeltjes en dien meteen op.
  • 4 Huisgemaakt sesamzout: gril 50 g sesamzaadjes in een pan zonder vetstof. Maal ze in een vijzel met 5 g zout. Bewaar in een doosje.

Tartaar van tonijn is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept