Parelhoen fine champagne met appel en kastanjes

2
12 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de parelhoen, de appelen, de bosbessen en de puree zoals vermeld op de verpakking.
  • 2 Verdeel de parelhoen over twee voorverwarmde borden en nappeer met de saus. Versier met peterselie. Zet een appel op elk bord, vul met bosbessen en granaatappelpitten.
  • 3 Meng de parmezaan door de puree en breng op smaak met peper. Serveer bij de parelhoen.

Parelhoen fine champagne met appel en kastanjes is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept