Zoek
Tongscharfilets met Normandische saus, tomaten en algen
2
12 min
Simply you
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g tongscharfilets met Normandische saus
50 g gekookte grijze garnalen
2 rode kerstomaatjes en 2 gele kerstomaatjes, in blokjes
algen
1 citroen
zwarte peper
Bereiding
1
Verwarm de tongfilets zoals vermeld op de verpakking.
2
Verdeel de tongrolletjes over twee voorverwarmde borden en nappeer met de saus.
3
Werk af met de garnalen, de tomaten, de algen en de zwarte peper. Besprenkel met een scheut citroensap en bestrooi met wat citroenzeste.
Tongscharfilets met Normandische saus, tomaten en algen is een recept van
Simply you
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokkels met algenboter op bloemkoolcrème
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van rundvlees gesneden met het mes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous met kalkoen en chutney
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Viva Italia vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Taartje van tongscharfilets op spinazie
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets
14 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met groene peper en witloofflan
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept