Zoek
Sabayon met vijgen, amaretti en marsala
4
Simply you
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eierdooiers
80 g suiker
80 ml witte wijn
20 ml marsala
4 amaretti-koekjes
2 vijgen, in vier gesneden
Bereiding
1
Giet de eierdooiers,de suiker en de 2 soorten wijn in een hoge kookpot en zet op een matig vuur.
2
Klop stevig op, vorm telkens een acht, tot het mengsel schuimt en indikt.
3
Verdeel over 4 glazen, bestrooi met de verkruimelde koekjes en serveer met de verse vijgenkwartjes.
Sabayon met vijgen, amaretti en marsala is een recept van
Simply you
Dit vind je misschien ook lekker
Kip korma
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min
Nagerecht
Bekijk recept