Sabayon met vijgen, amaretti en marsala

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de eierdooiers,de suiker en de 2 soorten wijn in een hoge kookpot en zet op een matig vuur.
  • 2 Klop stevig op, vorm telkens een acht, tot het mengsel schuimt en indikt.
  • 3 Verdeel over 4 glazen, bestrooi met de verkruimelde koekjes en serveer met de verse vijgenkwartjes.

Sabayon met vijgen, amaretti en marsala is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept