Salade van eendenborst en peer met saffraan

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water met de suiker, de peperbollen, het doormidden gesneden vanillestokje en de saffraan aan de kook. Pocheer de peren 10 min. in deze siroop. Laat uitlekken en snij in fijne schijfjes.
  • 2 Maak een vinaigrette van de sjalot, de balsamicoazijn, de olijfolie en de azijn met dragon. Kruid met peper en zout en meng door de sla.
  • 3 Verdeel de sla, de sneetjes eendenborst en de peren over vier borden. Besprenkel het vlees met een eetlepel vinaigrette.

Salade van eendenborst en peer met saffraan is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept