Carpaccio van sint- jakobsnoten op een salade van venkel en appel met korianderpesto

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix alle ingrediënten voor de pesto en kruid met peper en zout. Snij de sint-jakobsnoten in flinterdunne plakjes en schik dakpansgewijs op de borden.
  • 2 Meng de olijfolie en de witte wijnazijn. Voeg de honing toe en kruid met peper en zout. Sprenkel over de venkelreepjes en de appelschijfjes.
  • 3 Leg 1 el venkelreepjes en 1 el appelschijfjes op de sint-jakobs–carpaccio. Werk af met de pesto en versier met roze peper en tijm. Kruid royaal met peper.

Carpaccio van sint- jakobsnoten op een salade van venkel en appel met korianderpesto is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met avocado
20 min
Bekijk recept
Linzensoep met korianderpesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensnack van filodeeg en korianderpesto
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept