1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder indien nodig de graten uit de vis. Kruid de vis met zout en laat minstens 2 u rusten op keukenpapier. Dep hem daarna droog en bestrooi met bloem. Bak de visfilets langs beide kanten goudbruin in een pan met de olijfolie en hou apart.
2 Kook intussen de aardappelen al dente in licht gezouten water. Laat uitlekken en kruid met zout.
3 Bedek de bodem van een ovenvaste schotel met een laag Arrabbiata pastasaus. Schik de vis erop en bedek met een nieuwe laag saus. Schik de aardappelschijfjes er dakpansgewijs bovenop. Eindig met een laatste laag saus en duw goed aan zodat de aardappelschijfjes onder de saus zitten. Zet de schotel 35 tot 45 min in de oven. Haal uit de oven en laat 15 min rusten. Versier met verse oregano.
Kabeljauw en aardappelen met arrabbiatasaus is een recept van Simply you