Gebraden kapoen, gevuld met pens en hazelnoten

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vel van de witte pens en snij in kleine stukjes. Meng met de hazelnoten en enkele druppels truffelolie.
  • 2 Vul de kapoen met deze mengeling en bind hem dicht met keukentouw. Leg de kapoen in een ovenschaal en wrijf hem in met de look. Bak in een voorverwarmde oven van 160°C. Reken op 50 min per kg.
  • 3 Haal de kapoen uit de oven zodra hij gaar is en laat rusten onder aluminiumfolie. Werk af met de takjes dragon en serveer.

Gebraden kapoen, gevuld met pens en hazelnoten is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept