Ijssouflé met vanille en kersen

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de vanille met de suiker, de citroenzeste en het water en kook op een zacht vuurtje tot de suiker opgelost is. Breng opnieuw aan de kook en laat 5 min pruttelen, zonder deksel. Laat afkoelen.
  • 2 Klop de eigelen los met de room en voeg geleidelijk aan de vanille toe, onder voortdurend roeren. Klop de eiwitten stijf en voeg ze toe aan de room. Giet in kleine potjes en zet 6 u tot een volledige nacht in de diepvries.
  • 3 Kook de kersen met het sap in een pannetje, breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes pruttelen zonder deksel. Voeg de brandewijn toe en dien op met de soufflés.

Ijssouflé met vanille en kersen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept