Thaise wok met garnalen, paksoi en noedels

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Hou warm. Blancheer de paksoi 2 min in gezouten kokend water. Giet af en spoel onder koud water.
  • 2 Laat de arachideolie op hoog vuur heet worden in een wok. Bak hierin al roerend de scampi’s, look en gember tot ze bijna gaar zijn. Voeg de sambal, ketjap, oestersaus en paksoi toe, meng alles goed door elkaar en overgiet met de bouillon. Laat nog 1 min doorkoken.
  • 3 Verdeel het wokgerecht over de borden, strooi er de sjalot, schijfjes rode peper en korianderblaadjes over en dien op met de noedels.

Thaise wok met garnalen, paksoi en noedels is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept