Champignons gevuld met pastinaakpuree

4
32 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaak. Snij in gelijke stukken en kook ze gaar. Laat goed uitlekken en maak er een fijne puree van. Klop de room op met de boter en voeg toe aan de pastinaakpuree, kruid met peper en zout.
  • 2 Verwijder de steeltjes van de champignons. Bak de hoedjes 5 min in wat olie op een zacht vuur. Keer ze om en laat nog 5 tot 7 min bakken. Laat uitlekken en schik op een bakplaat, bedekt met bakpapier.
  • 3 Vul een spuitzak met gemiddelde opening met de pastinaakpuree en vul de hoedjes met puree. Zet ze onder de grill. Versier met dragon en dien op.

Champignons gevuld met pastinaakpuree is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Pastinaakpuree met tijm
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zachte pastinaakpuree
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept