Chutney van verse druiven

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de wijnazijn, de wijn en de rietsuiker aan de kook in een kookpot, terwijl je roert. Voeg de gember en de smaakmakers toe, zet het vuur lager en laat 10 min trekken. Voeg de druiven toe en laat 10 min pruttelen op een zacht vuur. Verwijder de druiven met een schuimspaan.
  • 2 Zet het vuur hoger en laat de siroop enkele minuten indikken. Giet de druiven in een schone bokaal, overgiet met de warme siroop en laat afkoelen.
  • 3 Toast enkele sneden rozijnenbrood. Serveer met de chutney en de camembert.

Chutney van verse druiven is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept