1 Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een taartvorm met bakpapier. Mix de bananen, 3 eieren en de bieten tot puree. Giet in een grote kom. Voeg de havervlokken, het amandelpoeder, het baking powder, de honing en de cacao toe. Meng goed en giet in de vorm.
2 Klop de verse kaas op met de suiker, het vanille-extract en het laatste ei tot een glad mengsel. Giet het bij de eerste bereiding en creëer met een lepel een marmereffect.
3 Zet 50 min in de oven. Controleer de garing regelmatig en dek af met een vel aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt. Laat afkoelen en haal uit de vorm.
4 Maak nu de siroop: verhit een pan op een matig vuur en laat de suiker oplossen in het granaatappelsap. Laat nog enkele minuten pruttelen en laat afkoelen. Giet de siroop over de cake en versier met granaatappelpitjes.
Cake van havervlokken, verse kaas en granaatappelsiroop is een recept van Simply you