Carpaccio van witte rammenas en rode biet met zalm

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de zalm met de lente-ui, het sap en de zeste van de limoen, de dille, honing, olijfolie, peper en zout. Bedek en laat 2 uur rusten op een koele plek.
  • 2 Bak de broodblokjes goudgeel in de boter en de look. Laat uitlekken op keukenpapier en strooi er wat zout over.
  • 3 Schik de schijfjes daikon en biet op de borden. Breng op smaak met peper en zout. Voeg er de zalm, croutons, dille en jonge kiemen en scheuten aan toe. Werk af met een beetje marinade.

Carpaccio van witte rammenas en rode biet met zalm is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept