Gratin van aardappelen en andijvie met zalm

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aardappelen in schijfjes. Spoel de andijvie en snij in reepjes.
  • 2 Beboter een gratinschotel en bedek de bodem met een laagje aardappelschijfjes. Daarop komt een laag zalm en andijvie, die je besprenkelt met een scheut room. Kruid met peper en zout en bestrooi met geraspte kaas.
  • 3 Wissel op die manier de laagjes af tot alle ingrediënten op zijn. Giet de melk erover en zet 30 min in de oven.

Gratin van aardappelen en andijvie met zalm is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept