Pannenkoeken met krieksaus

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet in een steelpan de helft van het bier, de vanillesuiker, de suiker en een mespunt kaneel en breng aan de kook. Voeg de uitgelekte kersen toe en laat nog 3 min. koken. Meng in een kom het aardappelzetmeel en het water en gebruik dit mengsel om de saus te binden.
  • 2 Meng de bloem, het ei, de rest van het bier en een mespunt kaneel tot een glad beslag.
  • 3 Smelt een klontje boter in een hete flensjespan en bak 4 pannenkoeken. Leg deze op de borden en beleg met kersen,saus en een bolletje ijs. Bestrooi met bloemsuiker.

Pannenkoeken met krieksaus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker


Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept