Zoek
Pittige lamsschouder en yoghurtsaus
4
15 min
Simply you
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 sneden lamsschouder
Voor de marinade:
4 El olijfolie
2 teentjes look, geperst
2 theelepels kurkuma
1 El komijnpoeder
1 theelepel pikante paprika of cayennepeper
1 El oreganopoeder
peper, zout
Voor de yoghurtsaus:
125 ml yoghurt (natuur of Griekse yoghurt)
de zeste en 1 el sap van een limoen
½ teentje look, geperst
1 El koriander, gesnipperd
1 snuifje chilipoeder
Bereiding
1
Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen. Smeer het lamsvlees in met de marinade en laat 2 uur rusten.
2
Voor de yoghurtsaus: Maak een dressing door de yoghurt te mengen met het limoensap, de zeste, de look, de koriander en de chili.
3
Rooster het vlees op de barbecue, ongeveer 4 tot 8 min langs elke kant.
4
Serveer het lamsvlees met de yoghurtsaus met koriander.
Pittige lamsschouder en yoghurtsaus is een recept van
Simply you
Dit vind je misschien ook lekker
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min
Bijgerecht
Bekijk recept