Pittige lamsschouder en yoghurtsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen. Smeer het lamsvlees in met de marinade en laat 2 uur rusten.
  • 2 Voor de yoghurtsaus: Maak een dressing door de yoghurt te mengen met het limoensap, de zeste, de look, de koriander en de chili.
  • 3 Rooster het vlees op de barbecue, ongeveer 4 tot 8 min langs elke kant.
  • 4 Serveer het lamsvlees met de yoghurtsaus met koriander.

Pittige lamsschouder en yoghurtsaus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept