Varkenswangen met bruin bier

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besmeer het brood met mosterd. Smelt de boter in een pan op een matig vuur en bak het vlees goudbruin in ongeveer 5 tot 10 min. Kruid met peper en zout tijdens het bakken.
  • 2 Haal de varkenswangen uit de pan en laat de ui smelten in het bakvocht. Voeg de mosterdboterham, de Luikse siroop en de kruiden toe. Deglaceer de aanbaksels terwijl je het bier aan de kook brengt.
  • 3 Laat 2 uur pruttelen op een zacht vuur. Kruid bij indien nodig. Serveer met artisanale frieten.

Varkenswangen met bruin bier is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
karbonade van varkenswangen met westmalle
220 min Hoofdgerecht
Bekijk recept