Stoofpotje van linzen, gehakt en mozzarella di bufala

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng gezouten water aan de kook in een kookpot. Giet er de linzen en de laurierbladen in en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen 2 el olijfolie in een stoofpan. Voeg de look, de ui en de selder toe en bak ongeveer 2 min. Voeg ook het gehakt toe en bak het vlees rul. Laat de linzen uitlekken, verwijder de laurierbladen en meng de linzen door het vlees.
  • 2 Meng de mosterd, de azijn en de kruiden en breng op smaak met een snuifje zout en wat peper. Giet er 6 el olijfolie bij en klop op tot een frisse vinaigrette.
  • 3 Schik het gehakt met linzen op een bord, snij de mozzarella fijn en strooi over het gerecht, met wat grof zeezout. Bestrooi met de amandelen en besprenkel met de vinaigrette.

Stoofpotje van linzen, gehakt en mozzarella di bufala is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept
Steaks gevuld op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ciabatta, puree van rauwe tomaat op Italiaanse wijze, mozzarella di bufala, avocado, rucola
Lunchgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept