Focaccia met geitenkaas, boontjes en pesto

4
17 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smeer de plakjes aubergine in met olijfolie en zet ze ongeveer 3 min aan elke kant onder de grill. Spoel de kerstomaten en snij ze in plakjes. Kook de boontjes zo’n 6 min in een grote pan gezouten water. Giet ze af en houd ze warm.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de focaccia’s open en beleg ze met schijfjes tomaat, geitenkaas, gegrilde aubergine, boontjes, lente-ui en platte peterselie. Sluit de focaccia’s en zet ze 7 à 9 min in de oven tot ze krokant zijn en de kaas gesmolten is.
  • 3 Voor de pesto: mix alles door elkaar en kruid met een snuifje zeezout en peper. Dien de  focaccia’s op met de zelfgemaakte pesto!

Focaccia met geitenkaas, boontjes en pesto is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept