Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet

4
5 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel de erwten 5 min onder in kokend, gezouten water. Laat uitlekken en hou onder koud water. Mix met de basilicumblaadjes, de munt, de waterkers en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 2 Kruid de ricotta met peper en zout en meng met de bieslook.
  • 3 Snij de stukken stokbrood in de lengte door, beleg met een lag erwtentapenade, daarna met een laag ricotta en ten slotte met 2 sneden kippenborstfilet. Geef een draai aan de pepermolen en sluit je broodje met de tweede helft.

Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept