Kabeljauw met bloemkoolroosjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui. Ontdooi de bloemkoolroosjes, voeg toe in de pan en laat 5 min bakken. Giet het saffraanwater en de geweekte rozijnen erbij en meng. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 15 min sudderen.
  • 2 Smeer de kabeljauwfilets in met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak in een pan, enkele minuten langs elke kant.
  • 3 Dresseer elke kabeljauwfilet op een bord samen met de bloemkool en bestrooi met peterselie.

Kabeljauw met bloemkoolroosjes is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept