Bouillabaisse, nieuwe versie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkel schoon en snij in fijne reepjes. Verhit wat olijfolie in een stoofpot en bak de kerstomaten, de venkelreepjes en de ui ongeveer 10 min. Voeg de look toe, giet er de wijn, de visfond en 1 l water bij. Breng alles aan de kook.
  • 2 Voeg de schelpdieren, de mosselen en de in stukken gesneden zalm toe en laat ongeveer 3 min stoven onder deksel tot de schelpdieren en mosselen opengaan.
  • 3 Kruid bij indien nodig. Bestrooi de bouillabaisse met basilicumblaadjes en enkele takjes dille.

Bouillabaisse, nieuwe versie is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse maissoep met gele biet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Praline torentje
75 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ontbijtsalade
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept