1 Verwarm de oven voor op 180°C. Fileer de forelfilets: maak met een scherp mesje een diagonale snee achter de kop van de vis en volg de ruggengraat tot aan de staart. Maak het vel voorzichtig los en snij de vis los van de graat. Doe hetzelfde aan de andere kant en bij de andere vissen, zodat je in totaal 8 filets verkrijgt. Dep ze droog en kruid met peper.
2 Snij de courgette in dunne plakjes. Snij de visfilets in tweeën en omwikkel elk stuk vis met een plakje courgette en een sneetje rauwe ham. Leg ze in een ovenschaal, giet er wat olijfolie over en zet 10 min in de oven. Snij de overige sneetjes courgette in dunne reepjes. Spoel de venkelknollen en snij ze in dunne reepjes. Laat een beetje olijfolie warm worden in een pannetje en voeg er de versnipperde look en de venkelreepjes aan toe. Kruid met peper en zout. Laat 3 min garen en voeg dan de courgettereepjes toe. Laat 1 min verder garen.
3 Meng alle ingrediënten voor de mayonaise door elkaar. Snij de aardappelen doormidden en vul ze met de kruidenmayonaise. Dien de visrolletjes op met de groenten en de gevulde aardappelen.
Forelrolletjes met rauwe ham, venkel, aardappel in de schil en kruidenmayonaise is een recept van Simply you