Gevulde forel op een bedje van bloemkool

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kop, staart en vinnen van de vissen weg. Gebruik een schaar om de ruggengraat weg te halen ter hoogte van het hoofd en de staart. Verwarm de olie en stoof het uitje. Plet de eieren met een vork. Voeg er de gebakken ui, de olijven, het paneermeel, de parmezaan, de mosterd, de helft van de peterselie en een scheutje olijfolie aan toe. Meng alles goed dooreen. Vul de vissen met dit mengsel en sluit ze weer met behulp van keukengaren.
  • 2 Snij de bloemkool in sneetjes. Warm een beetje olijfolie op in een pan en laat er de ansjovisjes in smelten. Voeg de bloemkoolsneetjes toe en laat ze aan beide kanten kleuren. Breng op smaak met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou warm. Bak in dezelfde pan de gevulde forellen aan, 4 min aan elke kant, tot ze mals worden.
  • 3 Maak een kruidenvinaigrette van een scheutje olijfolie, het limoensap, het basilicum en de resterende peterselie. Mix fijn, kruid met peper en zout. Dien de vis op met de sneetjes bloemkool, de salade en de kruidenvinaigrette.

Gevulde forel op een bedje van bloemkool is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept