Verloren brood met gekaramelliseerde ananas en bosbessen

4
20 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren stevig op met de melk en de vanillesuiker. Dompel de sneden brood onder in dit mengsel en laat het brood het even absorberen, naargelang de dikte van de sneden.
  • 2 Smelt een klontje boter in een pan met anti-aanbaklaag, op een matig vuur. Bak de sneden brood langs beide kanten voorzichtig goudbruin in 2 tot 4 min, naargelang de dikte. Hou warm.
  • 3 Maak het beleg: smelt de boter in dezelfde pan. Leg de ananas erin en bestrooi met de suiker en de kaneel. Bak goudbruin langs beide kanten en laat karamelliseren. Hou apart. Giet de bosbessen in de pan en bak even aan. Verdeel de ananasschijfjes en de bosbessen over de sneden verloren brood en dien op, bestrooid met bloemsuiker.

Verloren brood met gekaramelliseerde ananas en bosbessen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept