Bruschetta met ricotta, druiven en tijm

4
9 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 100 g zwarte druiven met ½ el olijfolie, de blaadjes van 8 takjes tijm en een snuifje zout. Smeer 120 g ricotta op de stukken stokbrood. Beleg met de druiven en zet 7 tot 9 min in de oven.

Bruschetta met ricotta, druiven en tijm is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept