Bruschetta met parmaham en gekaramelliseerde venkel

4
11 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de basis en de buitenste bladeren van 2 venkelbollen. Snij de bollen in plakken van 1 cm dik en bak langs beide kanten aan in olijfolie tot ze kleuren. Breng op smaak met peper en zout. Rooster 1 tl venkelzaadjes 1 tot 2 min in peper en zout en zet 7 tot 9 min in een pan en voeg daarna de venkelplakjes en 1 teentje gesnipperde look toe. Breng op smaak met honing en laat voorzichtig karamelliseren. Smeer de sneden stokbrood in met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Haal uit de oven en beleg met 4 sneden parmaham en de gekaramelliseerde venkel.

Bruschetta met parmaham en gekaramelliseerde venkel is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept