Bruschetta met tonijn-mascarponecrème en kapperappels

4
9 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de inhoud van 1 blik uitgelekte tonijn, 150 g mascarpone, het sap van ½ citroen en 4 el gehakte bieslook. Breng op smaak met peper. Giet 1 tl olijfolie op elk stuk stokbrood. Kruid met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Haal uit de oven en beleg met de tonijncrème en 16 kapperappels. Werk af met peterselieblaadjes, fijne sneetjes rode ui en kruid af met peper.

Bruschetta met tonijn-mascarponecrème en kapperappels is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kip tonato met cherrytomaatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Met het mes gesneden tartaar met ansjovis en kappertjes
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde aardappelen
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Paprika Met Feta
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept