Côte à l’os en paprikachutney

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de paprikachutney: snij de paprika’s en de pepertjes doormidden, ontpit, verwijder de zaadlijsten. Rooster deze groenten met de velkant naar boven. Giet de geroosterde groenten in een plastic zak.
  • 2 Fruit de uien met het laurierblad en de rozemarijn, ongeveer 10 min. Kruid met peper, zout en kaneel. Pel de paprika’s en de pepertjes en snij in kleine stukjes. Voeg de paprika, de pepertjes, de balsamicoazijn en de bruine suiker toe aan het rode-uimengsel. Laat sudderen op een zacht vuur.
  • 3 Kruid het vlees met peper, besprenkel met olijfolie en bak kort aan op de barbecue. Zet halverwege de baktijd de rooster wat hoger. Haal het vlees van de barbecue, pak in met aluminiumfolie en laat 30 min rusten voor  het op te dienen met de paprikachutney.

Côte à l’os en paprikachutney is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Bonte paprikachutney met dadels en tijm
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kruidenentrecote met paprikachutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schelvisfilet met dille-roomsaus & viskoekjes met mango-paprikachutney
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-Paprikachutney
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Côte a l'os grillen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os, gegrilde groene asperges en rode wijnsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met chimichurri
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ierse côte à l'os met gekarameliseerde groene kool en whiskeysaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept