Pittige carpaccio van meloen en tomaat

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten en de uien in flinterdunne plakjes. Snij de meloenen in flinterdunne halve maantjes.
  • 2 Schik de meloenplakjes in een schotel, bedek met de tomaten en bestrooi met de rode ui, de lente-ui en de groene peper. Kruid met peper en zout.
  • 3 Meng de ingrediënten van de vinaigrette, sprenkel over de carpaccio en versier met enkele plukjes koriander.

Pittige carpaccio van meloen en tomaat is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept