Zoek
Pittige carpaccio van meloen en tomaat
4
Simply you
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 cœur de bœuf-tomaten
2 rode uien
½ Galia-meloen
¼ watermeloen
2 lente-uien, gesnipperd
1 groene peper, ontpit en gesnipperd
80 g koriander
peper, zout
Voor de vinaigrette:
3 El honing
4 El ciderazijn
50 ml olijfolie
peper en zout
Bereiding
1
Snij de tomaten en de uien in flinterdunne plakjes. Snij de meloenen in flinterdunne halve maantjes.
2
Schik de meloenplakjes in een schotel, bedek met de tomaten en bestrooi met de rode ui, de lente-ui en de groene peper. Kruid met peper en zout.
3
Meng de ingrediënten van de vinaigrette, sprenkel over de carpaccio en versier met enkele plukjes koriander.
Pittige carpaccio van meloen en tomaat is een recept van
Simply you
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min
Bijgerecht
Bekijk recept