Pasta met bloemkool, rucola en citroenzeste

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalotten en de knoflook en fruit ze in de olie. Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat ze kleuren. Voeg de rucola toe en meng.
  • 2 Breng de bloemkool op smaak met de citroenzeste, een scheutje citroensap, een snuifje nootmuskaat, zout en peper.
  • 3 Laat de pasta in een grote pan gezouten water koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en schep door de bloemkool en de raketsla. Dien meteen op met geraspte kaas en eventueel een scheutje olijfolie.

Pasta met bloemkool, rucola en citroenzeste is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cable Car
Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept