Eikenbladsla, artisjokharten en gepaneerd kalfsvlees

4
15 min
Salade
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop het ei los in een diep bord. Meng in een ander bord het paneermeel met de salie en de citroenzeste. Kruid met peper en zout. Haal de kalfslapjes een voor een door het ei, daarna door het paneermeel. Verhit 50 ml plantaardige olie in een grote pan en bak de kalfslapjes 2 tot 3 min goudbruin langs elke kant. Hou warm.
  • 2 Snij de artisjokharten doormidden. Gril 2 tot 3 min in een sauteerpan in de plantaardige olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Was de eikenbladsla en rucola en zwier droog. Verdeel samen met de kerstomaten over de borden. Voeg de artisjokharten en de kalfslapjes toe en versier met enkele gedroogde tomaten en kappertjes. Besprenkel met een scheutje olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout naar smaak.

Eikenbladsla, artisjokharten en gepaneerd kalfsvlees is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Italiaanse salade met basilicumdressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept