Zalm à l’orange, salade van witloof, selder en appel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pers de citroen uit over de zalm en breng op smaak met paprika, peper en zout. Meng de stukjes sinaasappelvruchtvlees met de zachte chilisaus en sprenkel over de vis. Zet 12 tot 15 min in de oven.
  • 2 Voor de salade: snij de witloofstronken doormidden en verwij der de bittere kern aan de basis. Spoel de bladeren en laat uitlekken. Snij de stengel van de witte selder (zonder de bladeren) in kleine stukken. Snij de appels in schij fjes. Besprenkel met citroensap, aangelengd met wat water, zodat ze niet bruin zouden worden. Meng alle ingrediënten van de saus.
  • 3 Meng de witloofbladeren, de appel en de selder en besprenkel met de yoghurtsaus. Serveer bij de zalm.

Zalm à l’orange, salade van witloof, selder en appel is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept