Varkensfilet mignon, rammenaspuree en Chinese kool

4
12 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de varkensfilet met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pot en bak alle kanten van de filet kort aan. Voeg alle ingrediënten van de saus toe en laat nog 10 min sudderen. Haal het vlees uit de pot en bedek met aluminiumfolie.
  • 2 Laat de saus nog enkele minuten sudderen en dik in met een bruine roux of maïzena. Hou apart.
  • 3 Kook de aardappelen in ruim water. Laat uitlekken en maak er puree van. Voeg de melk, de rammenas en de boter toe en meng. Kruid met peper en zout en hou apart. Stoom de Chinese kool. Serveer het vlees met de saus, de puree en de kool.

Varkensfilet mignon, rammenaspuree en Chinese kool is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept