Lasagne met champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De avond voordien. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en klop op tot een roux. Giet er de melk bij en laat 3 min indikken. Voeg de mascarpone en de bieslook toe. Kruid met peper en zout, meng.
  • 2 Ontdooi de spinazie en duw aan om het teveel aan water te verwijderen. Fruit de look in een pan met wat olijfolie en voeg daarna de champignons toe. Laat 8 min bakken. Kruid met peper en zout. Schik 3 lasagnebladeren op de bodem van een beboterde ovenschotel. Spreid ¼ van de bechamelsaus uit over de lasagnebladeren. Verdeel er enkele champignons, wat spinazie, pijnboompitten en ham over. Bedek met lasagnebladeren en eindig met een laag bechamelsaus, pijnboompitten en spinazie. Bewaar in de koelkast.
  • 3 De dag zelf. Verwarm de oven voor op 190°C. Bestrooi de lasagne met kaas en zet 25 min in de oven.

Lasagne met champignons is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept