Salade van bloemkool, kikkererwten en mosterd

4
20 min
Salade
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De avond voordien. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en snij in kleine stukjes. Schik met de kikkererwten in een grote ovenschotel of op een ovenplaat, bedekt met bakpapier. Besprenkel met 3 el olijfolie en bestrooi met een snuifje zeezout. Zet 20 tot 30 min in de oven tot de groenten goudbruin en gaar zijn.
  • 2 De dag zelf. Klop de mosterd, de azijn, de citroenolie en de fijngehakte peterselie op. Kruid met peper, meng deze vinaigrette onder de groenten en hou apart.
  • 3 Bak de gekookte rijst in een wok met wat olie en de cashewnoten. Bestrooi met de fijngehakte lente-uitjes en serveer met de groenten.

Salade van bloemkool, kikkererwten en mosterd is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept