Runderragout

4
155 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van de helft van de sinaasappel en pers het sap uit de sinaasappel. Kruid het vlees met peper en zout en schroei het in een braadpan aan alle kanten kort dicht op een heet vuur.
  • 2 Voeg de ui, selderij en wortelen toe aan het vlees en laat het geheel al roerend 2 à 3 min garen. Voeg het sinaasappelsap en de blokjes tomaat toe. Zet het deksel op de pan en laat 2 u 30 garen op een zacht vuurtje.
  • 3 Meng de sinaasappelschil met de peterselie, de look en de kaneel. Strooi over de vleesbereiding en dien op met pasta.

Runderragout is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitje met ragout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goulashkroket
45 min Snack
Bekijk recept
runderragout
180 min
Bekijk recept
Oosterse runderragout
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasteitje met ragout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goulashkroket
45 min Snack
Bekijk recept
runderragout
180 min
Bekijk recept
Oosterse runderragout
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept