Witloofbootjes met grijze garnalen

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de bladeren van het roodloof, was en droog ze zorgvuldig. Hak de lente-uitjes fijn en hou 1/3 van de groene steeltjes apart. Snij de bieslook fijn.
  • 2 Maak de mayonaise. Meng de eidooier, een snuifje zout, peper en mosterd. Klop op terwijl je er geleidelijk de olie bij giet. Voeg de azijn toe terwijl je blijft kloppen, tot de mayonaise indikt. Kruid af indien nodig.
  • 3 Meng de grijze garnalen, de lente-uitjes, de bieslook en 3 el mayonaise. Kruid met peper en zout. Verdeel deze bereiding met een lepeltje over elk witloofblad. Schik in een kroon op een schotel en serveer met rucolasalade.

Witloofbootjes met grijze garnalen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofbootjes met geitenkaas, honing en studentenhaver
10 min Snack
Bekijk recept
Witloofbootjes met sint-jakobsschelpen en spinazie
15 min
Bekijk recept
Witloofbootjes Met Grijze Garnaaltjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met witloofbootjes in rozijntjessaus.
0 min
Bekijk recept