Carpaccio van tomaat met grijze garnalen

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een antikleefpan op het vuur met de Italiaanse notenmix en rooster ze kort.
  • 2 Verwijder het kroontje van de tomaten en snijd ze in flinterdunne schijfjes met behulp van een mandoline of een scherp mes. Schik ze op een bord en bestrooi met de Italiaanse notenmix en de pijnboompitten. Verdeel er de garnalen over.
  • 3 Besprenkel met de olijfolie en de witte wijnazijn en kruid met peper en zout. Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Carpaccio van tomaat met grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept